Onze coaches werken volgens de Consciousness Coaching® methodiek en zijn ICF geregistreerd.

Charles Ruiters

Professional Consciousness Coach, Maastricht

Na een carrière in een internationale technisch commerciële wereld werk ik sinds 2010 als coach en trainer. Ik support mensen vanuit mijn visie het beste uit zichzelf te halen en te werken en leven met passie.

Susan Taks

Susan Takslinkedin-logoAccredited Consciousness Coach, Sittard

Consciousness Coaching® is voor mij de meest krachtige en effectieve manier voor iedereen die klaar is voor grote transformatie in zijn/haar leven. Ik geloof dat we allemaal het immense vermogen bezitten om dat leven dat we graag zouden willen leven te creëren. Als Coach is het mijn passie om jou dit te laten ervaren!

Benoit Hameleers

Benoit Hameleerslinkedin-logo miniAccredited Consciousness Coach, Maastricht

Ik coach vanuit de overtuiging dat iedereen het beste uit zichzelf en zijn werk kan halen. Consciousness Coaching® is dé beproefde methode die dit mogelijk maakt. Het resultaat is

doelgerichtheid, succes en geluk.

Viviana Geurten

Accredited Consciousness Coach, Valkenburg

Als coach is het mijn passie om je op een inspirerende en motiverende manier te ondersteunen om de beste versie van jezelf te worden. Hoe zou het voor jouw zijn om een leven te creëren met meer balans, liefde en geluk?

Jurn Glazenburg

P1050552

linkedin-logo miniAccredited Consciousness Coach, Maastricht

Met bewustzijns-coaching kun je inzien in wat er nodig is om (meer) succes, geluk, liefde, balans of flow te ervaren. In 2009 kwam ik ermee in contact en ging een wereld voor me open. Ik sta ervoor om jou ook de magie en effectiviteit ervan te laten ervaren en garandeer je groei! – Jurn Glazenburg, Jurncoaching.com

Mieke Beurskens

Mieke Beurskens

linkedin-logo mini Accredited Consciousness Coach, Maastricht.

As a coach and trainer I stand for people embracing their full potential. I’m convinced we are all capable of much more than we usually dare to imagine in our wildest dreams. By holding the space for you with compassion and incorruptibility, I will enable you to engage in life-changing transformation.

 

Sanne Langens

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

linkedin-logo mini Accredited Consciousness Coach, Amsterdam.

Ervaar hoe het is om op jezelf te kunnen vertrouwen en datgene te creëren wat voor jou belangrijk is.

Joris Swinkels

Accredited Consciousness Coach, Roermond

Ik ondersteun ondernemers in het excelleren op gebied van energie, passie, leiderschap, balans en effectiviteit. Dit alles met als resultaat: meer succesvolle en gelukkige ondernemers.

Fabio Bauer

Accredited Consciousness Coach, Brussel

I offer you a journey of personal development through the achievement of your professional objectives. You will create what is missing in your life through a process of inner discovery and growth. Are you up for the journey?

Annette Mesterom

529233_441343819274745_1066288081_nlinkedin-logo mini Accredited Consciousness Coach, Maastricht(NL) /Lanaken(B)

Ik coach jou in het realiseren van je dromen en doelen en het optimaal benutten van je talenten en kwaliteiten.  Door vraagstelling en het aanreiken van tools kom je tot een groter bewustzijn en ga je meer mogelijkheden zien voor jezelf.

Xavier Maassen

Xavier Maassen 2Accredited Consciousness Coach, Maastricht

Ik coach mensen en ondernemers vanuit mijn visie om te leven met passie en zo het beste uit zichzelf te halen en te doen wat je leuk vindt. Meer energie, balans, geluk en succes in jouw leven en je onderneming.

Jerôme van Zeijl

admin-ajax.php

linkedin-logo miniAccredited Consciousness Coach, Maastricht

Ben jij ondernemer, of ondernemende werknemer, en wil jij zakelijk en privé bouwen naar gigantisch succes? Of de optimale werk-privé balans creëren? Dan ben ik je coach!

Wieske Dam

mevr. W. Dam

linkedin-logo miniAccredited Consciousness Coach, Amsterdam

Als Consciousness Coach® support ik op een gelijkwaardige wijze iedereen die meer uit het leven wil halen, krachtiger wil zijn in zijn of haar professionele en/ of  privé handelen. Ik vertel je niet wat te doen of wat goed of slecht is. Het resultaat is doelgerichter handelen, succesvol en gelukkiger zijn en minder verlies van energie.

 

Vivianne Baur

profielfoto Vivianne

   linkedin-logo miniAccredited Consciousness Coach, Maastricht.

Ik creëer via mijn coaching een grenzeloze ruimte voor mensen waarin zij nieuwe mogelijkheden ontdekken en omzetten in actie. Ben jij toe aan een doorbraak van angst (verkramping, weerstand) naar liefde (ruimte, vertrouwen) in je leven?

 

Sacha Steuns

sacha-steuns

linkedin-logo miniAccredited Consciousness Coach, Den Bosch