Creative Consciousness

Alle trainingen die door Soulce worden verzorgd zijn gebaseerd op de methodiek van Creative Consciousness en Consciousness Coaching®. Deze pagina geeft een kort overzicht. Meer informatie en data zijn te vinden op de website van CreativeConsciousness.nl

Beyond Coaching

Is een ICF geaccrediteerde in-company communicatie en coach training. In deze training leren managers en medewerkers om effectief te communiceren, hun (zelf)bewustzijn te vergroten en resultaatgericht te opereren. De training zorgt voor transformatie in leiderschap en stelt de organisatie in staat om veranderingen van binnenuit te realiseren. Meer informatie.

cc-logo-square

Integriteit-Verantwoordelijkheid-Communicatie

Het resultaat van deze training is dat medewerkers optimaal presteren en de organisatiedoelen omarmt. Medewerkers leren om het maximale uit zichzelf en elkaar te halen. Dankzij de drie kernwaarden integriteit, verantwoordelijkheid en heldere communicatie ontstaan er flow in organisaties. Meer informatie.

Individuele coaching

Persoonlijke begeleiding op de werkvloer door een coach. Onze coaches zijn ICF gediplomeerd, resultaatgericht en in staat om medewerkers vooraf gestelde doelen te laten halen. Coaching is erop gericht om bewustwording te creëren zodat medewerkers nieuwe mogelijkheden ontdekken.

actp

 

Advies nodig?

Neem contact op met Joris Swinkels +316 2867 8933 of laat een bericht achter in het contact formulier.

Trainingen op maat

De trainingen op maat zijn …. op maat. Afgestemd op uw uitdagingen en wensen. Tijdens de training ligt de nadruk op het verwerven van inzicht en een gemeenschappelijk besef waarin het bewustzijn over de huidige manier van samenwerken groeit. Daarna volgt de transitie naar de nieuwe situatie. De transitie ontstaat van binnenuit. Wij begeleiden het traject middels training en coaching.