• +31 6 23 73 99 02
  • info@soulce.nl

Over ons

DSC00206

Over Soulce

Soulce is een initiatief opgericht en bedreven door mensen die een verschil willen maken in bewustzijn – voor zowel individuen als organisaties. We gaan uit van de potentie die in elk individu en organisatie aanwezig is en maken de weg zichtbaar hoe de persoonlijke visie en/of organisatie visie gerealiseerd kan worden. Soulce heeft om haar visie te realiseren gekozen voor een licentie van Creative Consciousness voor Nederland. Meer informatie vind je op de internationale website creativeconsciousness.com

Wij geloven dat in samenwerking het resultaat wordt behaald. De trainingen, coaching en retraites van Creative Consciousness hebben reeds wereldwijd velen mensen geïnspireerd en ook in Nederland groeien wij toe naar een van grotere opleiding centra rondom werken met bewustzijn.

Locatie

Alle meerdaagse trainingen worden verzorgd op Buitenplaats Vaeshartelt.

Omringd door schitterende landschapstuinen wordt de training in een omvangrijke trainingsruimte en 4 ernaast liggende kamers in “de witte schuur” naast het kasteel verzorgd. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en met gratis parkeerplaatsen.

Op 10 min rijden van Maastricht.

Adres:  Weert 13,  6222 PG Maastricht.