• +31 6 23 73 99 02
  • info@soulce.nl

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Hoe vaak neem je de tijd om echt stil te staan bij jezelf? Waar wil je naar toe met je leven of je werk? Wat uit je verleden draag je nog mee en zou je beter los kunnen laten? Wat staat er nog in de weg om volledig verbonden te zijn met je oerkracht, potentie en authenticiteit?

Stel je voor dat je bruist van energie, dat je een en al levenskracht bent. Dat wat je doet vanuit je passie en oerkracht ontstaat. Als je helder hebt wat je wilt in je leven, dan kun je daar acties aan gaan koppelen. Een betere wereld begint bij jezelf. En een betere versie van jezelf begint bij betere keuzes maken. Ben je klaar om master te worden over je eigen leven?

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Soulce verzorgt opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, Onze cursussen zijn gericht op individuen, teams als bedrijven. Welke resultaten wil jij behalen? Wat zou je graag anders zien in je leven of werk als je zeker wist dat het je zou lukken? Waarin zou jij persoonlijk willen groeien? Om van toegevoegde waarde te zijn voor jou of jouw organisatie, bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en coaching.

COACH TRAINING

In je communicatie ben je gericht op de ander. Je wilt graag dat ze hun eigen antwoorden vinden en je gelooft in het zelfsturend, zelflerend en zelfoplossend vermogen van de ander. Vanuit je visie wil je mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Je staat voor hun grootsheid en geeft ruimte om eigen inzichten te vinden en het aanwezige vermogen te ontwikkelen.

ORGANISATIE ONTWIKKELING

Organisaties kunnen niet stil blijven staan. Ze moeten continu veranderen, leren en verbeteren. We brengen mensen in beweging vanuit hun ware kracht. Dit vraagt ons te onderzoeken en ervaren wie we daadwerkelijk zijn. Wat is ons doel? Wat zijn onze ambities? Waarom doen we wat we doen? Welke natuurlijke talenten en valkuilen hebben we en hoe transformeren we deze? 

We helpen bij het bereiken van het vereiste leer- en ontwikkelklimaat waardoor veranderkracht en innovatievermogen ontstaat. Hiermee zorgen we voor blijvend succes en resultaat. We veranderen organisaties door medewerkers bewust te laten worden wie ze echt zijn! Bewustzijn zorgt voor betere connecties en laat ons bewuste keuzes maken, in lijn met een grotere versie van onszelf.