• +31 6 23 73 99 02
  • info@soulce.nl

Zijn met wat is, terugblikken, vooruitzien

Zijn met wat is, terugblikken, vooruitzien

De tijd van kerst en nieuwjaar is een tijd om stil te staan bij wat je belangrijk vindt. “Alle wegen van Kerstmis leiden naar huis” wellicht is dat naar je gezin, familie, vrienden, naar een plek waar je even kan stilstaan. Kort terugkijkend, vooruitkijkend, en vooral inzien van wat er is.

Het zijn dagen van bezinning. Bezinning over wat 2014 heeft gebracht, kijkend naar de toekomst en inzien waar je nu staat.

Vragen die je jezelf kunt stellen zijn: “wat zou ik graag willen toevoegen of veranderen aan mijn leven als ik zeker wist dat het me zou lukken?” “Wat wil ik nu echt?” En “welke impact zou dat op mijn leven hebben als dat de werkelijkheid is?”

Ook voor jou de wens van “mildheid voor het verleden, moed voor het heden en helderheid en passie voor de toekomst”, maar vooral besef hebben van alles wat er is, wat kun je waarderen van jezelf en in anderen? “Kerst gaat niet om het uitpakken van cadeautjes maar over het openen van ons hart”. Voor wie zou jij je hart meer kunnen openen? Wat zou je doen als je je hart als gids gebruikt?

Afgelopen jaar hebben we weer heel veel mensen mooie momenten kunnen schenken. Blij zijn we met de wijze waarop wij onze trainingen aanbieden: alweer het 4e jaar op rij op basis van waardebepaling achteraf. Hiermee bieden we iedereen een kans bewust te worden van wat je nu echt wilt. Met die inzichten en ervaringen ben je in staat datgene wat je wenst te realiseren. We verlagen hiermee aanzienlijk de drempel om aan zelfbewustzijn te werken. En leveren zo een bijdrage aan een bewustere wereld met meer liefde, meer creatie en verbondenheid. We hebben veel mensen ontmoet met uiteenlopende uitdagingen, zoals: ik wil minder piekeren, ik wens meer zelfvertrouwen, ik zoek helderheid van wat vind ik nu echt leuk, waar zit mijn passie, ik wil meer vertrouwen in mezelf en anderen, ik wil een nieuwe relatie en hierin niet meer dezelfde fouten maken, ik wil meer energie, hoe kan ik zaken uit het verleden een plek geven, en noem maar op.

Mensen een kans bieden om meer in hun kracht te komen, om zich te bevrijden van oude belemmerende patronen en om nieuwe wegen te verkennen. Een nieuwe stap, een nieuwe richting of een andere kijk op wat er al is. Het is altijd hartverwarmend te ervaren hoeveel liefde en verbinding er ontstaat tussen de mensen die samen in een training zitten.

En ook mooi om te zien hoe de nieuwe inzichten doorwerken in het leven en werk na de training. Niet dat het altijd even makkelijk gaat, er zijn ups en downs en soms is het lastig om vast te houden aan wat je wenst. Maar je relatie tot de downs is anders geworden. En net als een mooie bloeiende tuin om onderhoud, bemesting, vernieuwing en aandacht vraagt, zo ook voor jou: ook jij ondergaat de  seizoenen van het leven. En wij zullen je daarin ook in 2015 supporten. We gaan door met het verzorgen van trainingen, workshops en retraites rondom werken met bewustzijn.

Ik wil mijn dank uitspreken naar Joris Swinkels die ik in 2009 heb ontmoet. Hij koos er in 2007 voor om door een Consciousness Coach® te worden gecoacht en had het inzicht om in 2009 een licentie van Creative Consciousness voor Nederland te nemen. Fijn dat ik onderdeel mag zijn van deze ontdekkingsreis. En ook dank en erkenning aan Marc Steinberg die vanaf 1992 al zijn tijd, energie, filosofie, levenservaring, creativiteit, inzichten, etc. heeft gebruikt om masterpieces van trainingen en retraites te ontwikkelen. Trainingen die niet informeren, maar die een proces zijn. Waarin de deelnemer participeert en daarmee de transformatie ervaart. Niet omdat we vertellen hoe het werkt, maar omdat je het zelf ervaart, zelf ziet. En wat jij ziet, dat is van jou en dat neemt nooit meer iemand van je af! Dat maakt deze trainingen terecht Master-trainingen. Een welverdiend compliment aan Marc Steinberg. En tevens dank aan allen die Creative Consciousness ervaren hebben.

Wij wensen iedereen een inspirerend en magisch 2015!

Namens Soulce,
Licentiehouder van Creative Consciousness The Nederlands
Charles Ruiters

 

 

 

Reacties

Mariëlle Ruiters CCNL